Martin en Henk

Deze foto werd genomen tijdens de voorbereidingen van de eerste keer Vier Maten Glimlach. Waarom we hiermee zijn begonnen? Omdat we beiden een enorme liefhebber zijn van het Nederlandstalige theaterlied. De prachtige en herkenbare ‘verhalen op muziek’ van Toon Hermans, Stef Bos, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Wende Snijders, Robert Long en vele anderen hebben indruk op ons gemaakt en zijn een bron van inspiratie. Deze liedjes meerstemmig instuderen en presenteren aan publiek is een feest geweest. Voor de deelnemers, de theaterbezoekers en zeker ook voor ons. We zijn blij met dit project en hopen het nog op vele plaatsen te doen. Dit wordt de vierde keer… We zijn nog maar net begonnen. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: