Foto van repeteren in Kofferbaktheater tijdens eerste editie Vier Maten Glimlach 2011.

Zo, de eerste repetitie zit er op. De hele dag toch wel wat vlinders in onze buik en gezonde portie ‘zenuwen’. We zagen er zo naar uit.  En daar waren jullie. Met die open gezichten… 😉  Hoe hebben jullie de eerste repetitie ervaren? Succes met repeteren en tot volgende week. Nu al weer zin in.

 

18 Comments on “Eerste repetitie – hoe vond je het?

 1. Gisteravond toch te veel wodka gehad, vandaag met migraine in bed. Ik moet me denk ik toch iets minder inleven in de liedjes voor as donderdag.

 2. Ik vond ’t ook heerlijk, de sfeer, de energie die je er van krijgt, ik heb de hele week dezelfde liedjes in mijn hoofd. Samen zingen en ik ben erg benieuwd! Ik kijk uit naar donderdag.

 3. Erg genoten,mede dankzij het enthousiasme van Martin en Henk.Ik waande mij af en toe in de jaren zestig.Kijk uit naar as.donderdag.

 4. Voor de eerste keer dat ik mee doe aan Vier maten glimlach. Nou die glimlach die was er wel. Wat een leuke en gezellige sfeer, en wat een energie van Martin en Henk. Leuke nieuwe mensen ontmoeten. De eerste 7 kaarten voor mijn familie zijn al besteld. Gezellig tot volgende week iedereen.
  Caroline van der sterre.

 5. Het was hartstikke leuk,lekker zingen,leren van jullie,open sfeer die we allen meebrengen,zeker jullie,positief gevoel,allerlei zinnen en melodieën in ’t hoofd nu,zal op zoek naar iets Drents bij de koffie/thee ( Drentse stoete ???)

 6. Het was echt gaaf! Leuke mensen zowel in als voor het koor. Die van voor het koor hadden ook best ‘open’ gezichten hoor… 🙂
  De lange reis meer dan waard. Heb nu al zin in volgende week. Zal ik iets lekkers meenemen uit Spakenburg voor bij de koffie? 😉
  Gr. Lisette.

  • Kibbeling bij de Koffie… Of heerlijke koeken van bakkerij ‘het Stoepje’… Lekker hoor! 😉 Leuk dat je erbij bent (ook als je geen traktatie meeneemt hoor).

   • Gaat helemaal goed komen!
    Kibbeling of iets anders qua vis is misschien wel lekker op de dag van het concert? Kan wel wat regelen. Hoe ziet die dag er trouwens uit wat tijden betreft? Vind ik wel handig om te weten aangezien ik werk op zaterdag en dus moet ruilen of vrij vragen. Hoor wel.
    Tot donderdag! Met koek dus… van de warme bakker natuurlijk 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: