Het is geweldig om de toestroom van publiek te zien. Het concert van Vier Maten Glimlach in Kampen is bijna uitverkocht! Voor de 70 deelnemers, het team en het publiek belooft het een prachtige avond te worden. Nog een paar nachtjes slapen.

4 Comments on “Voorstelling in Kampen bijna uitverkocht!

  1. Heren,complimenten voor de mooie uitvoering van dit blog,de site wordt steeds mooier,de achtergrond en dan die mooie foto’s erbij,nog nooit gezien!Hard gewerkt eraan,nu wij nog ha,ha. Ook gebruiksvriendelijk en duidelijke info voor nieuwelingen op de 1e pagina ,vanmiddag even uitgeprobeerd.hoe kunnen we een afdruk van de foto’s krijgen,ik bedoel kopen natuurlijk…Tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: