Vier Maten Glimlach gaat het land in. Na 4 edities hebben Martin Brand en Henk Doest de smaak te pakken gekregen en de puntjes op de i gezet om op verschillende plaatsen ‘Vier Maten Glimlach’ te kunnen organiseren. Een spannende stap, want de mannen doen dit op persoonlijke titel (en eigen risico). Het enorme enthousiasme dat we ervaren tijdens het huidige project in Kampen heeft ons het laatste zetje gegeven. We hebben in een paar jaar ‘Vier Maten’ kunnen opbouwen en bijschaven tot wat we nu het land in willen brengen.

De eerste concerten staan gepland in de theaters van Veenendaal en Hardenberg. Daarvoor kunnen deelnemers zich al opgeven! Ook liggen er plannen om opnieuw Kampen aan te doen en Emmeloord en Leeuwarden staan op de lijst. We houden jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: