10647115_881443785207314_456370287089941229_nMet zo’n 500 mensen, op het podium en in een bijna uitverkocht theater, de mooiste en leukste Nederlandstalige theaterliedjes beleven. Dat was de bedoeling. En wat werd het een feest. Met de topmuzikanten, solist Barbara Lok en verrassende bijdragen van koor-solisten. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Zowel publiek als het projectkoor kwam hoe langer hoe meer los en ‘in de sfeer’ en ook het personeel van het theater merkte op dat de gezellige saamhorigheid na de voorstelling te proeven was. Dat was ook te merken aan de grote groep mensen die bleef nagenieten in de foyer van het theater. Van regelrechte kippenvelmomenten en verstilling tot de uitbundigheid van ‘Ja zuster, Nee zuster’. Het was een complete avond uit! Dank aan alle deelnemers voor het grote enthousiasme !

We kunnen inmiddels ook al melden dat Vier Maten Veenendaal een vervolg zal krijgen in 2015! Later meer informatie. Ook zal binnenkort een film-impressie hier te zien zijn. Was je erbij, in de zaal of in het koor, en wil je reageren op de voorstelling of Vier Maten Glimlach in het algemeen?

Laat van je horen in ons gastenboek Heb je foto’s en videobeelden van deze avond? Mail ze naar info@martinbrand.nu

One Comment on “Concert Veenendaal een groot succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: