Na heerlijke en succesvolle projecten in Heerde, Leeuwarden en Barneveld eind vorig jaar maken we ons nu klaar voor gloednieuwe voorstellingen in Hardenberg en Kampen. Met veel prachtige oude én nieuwe Nederlandstalige theaternummers. En een nieuwe vorm voor het concert…

Martin: “Ik voel me echt een kind in de snoepwinkel nu ik weer liedjes aan het beluisteren ben en uren doorbreng met Brel, Stef Bos, Brigitte Kaandorp, Karin Bloemen en Simone Kleinsma bijvoorbeeld. Ik ontdek nieuwe liedjes en geniet van deze pareltjes die ik nog niet kende. Ik verheug me enorm op het instuderen van deze nieuwe stukken met de deelnemers.”

We proberen van de concerten in Hardenberg en Kampen dit jaar echte voorstellingen te maken en nog iets meer ‘lijn’ te brengen in de avond. Na 5 jaar onderweg met Vier Maten zijn we toe aan weer een stapje verder. Ik hoop dat er weer veel zangliefhebbers zich inschrijven voor het projectkoor! Het belangrijkste blijft lekker zingen, leuke mensen leren kennen en genieten van de sfeer die deze muziek en wij met elkaar brengen.

 

 

3 Comments on “Nieuw programma voor Hardenberg en Kampen

 1. Ha Martin,
  ik hoop op een versie van Kan het niet alleen van Stef Bos, of een medley van hem, zou gaaf zijn!
  Succes met de voorbereidingen.
  Groeten van Mariet

 2. Dag Martin,

  Veel succes bij de voorbereidingen voor de projecten in Kampen en Zwolle. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe opzet, maar …. wanneer het weer net zo leuk wordt als vorig jaar in Kampen en Heerde …. teken ik er meteen voor!

  Ik hoop er stiekem een beetje op dat onderstaand in het programma opgenomen gaat worden: – een soort Robert Long Medley (met o.a. Flink zijn) – De Fanfare van Honger en Dorst – Pappie loop toch niet zo snel – Ie mun niet bange wezen

  Groeten,

  Rolf

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  > Op 26 feb. 2016 om 12:14 heeft 4 Maten Glimlach het volgende geschreven: > > >

 3. Beste redactie. Wanneer kunnen we het optreden, de ” video” van Leeuwarden van 12 december 2015 verwachten en bekijken op you tube. Ben benieuwd. Groet Inge Zorbag Leeuwarden

  Verzonden vanaf mijn Sony Xperia™-smartphone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: