Als we terugkijken naar afgelopen zaterdag denken we aan…Solisten uit het koor die met hun prachtige stemmen wisten te ontroeren, al ging er hier en daar wel eens iets mis… 😉  Een koor dat vol overgave heeft gezongen en het publiek hierdoor meenam. Veel hele blije gezichten in de zaal tijdens de-liedjes-uit-de-oude-doos-afvalrace… Muzikanten die de sterren van de hemel speelden. Een prachtig duet-uitvoering van’wat is mijn hart’, een gulle lach en heel veel ontwapende puurheid op het podium. Lieverd. Cello. Van Hazes tot Hermans. Samen zijn. Dat maakt mensen blij!

Kortom, het was weer een feestje. Dank voor jullie enorme inzet en deze beleving. Geniet nog wat na met deze foto’s.

One Comment on “Vier Maten Kampen was ontwapenend puur!

  1. Dank je wel voor de mooie foto’s,het was een superfeestje met het samen delen van inspirerende liedjes voor de zaal, aandacht voor elkaar,samen eten en zoals ik al zei; het is veel meer dan liedjes zingen o.l.v.2 grote inspirators en humoristen Martin en Henk, de mooie Barbara( oa. in de les), Jac Ruiten
    met zijn prachtige stem, de solisten, de celliste, en een stel fantastische muzikanten, de longen uit hun lijf zingende koorleden, Johan van Loo voor geluid en dat voor de 5e keer in Kampen, een lustrum dus.Dank je wel lieve mensen!! Op naar de 10??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: