We hebben 50 kaarten beschikbaar gesteld voor 7,50 om jullie de kans te geven om iemand blij te maken met een mooie avond uit. Deze kaarten zijn dus vooral bedoeld om weg te geven aan iemand die wel een verzetje kan gebruiken. Een avond ontspannen, genieten, lachen en ontroering kan voor sommigen een welkom cadeau zijn!

Hieronder kan je reageren als kaarten wil bestellen onder deze regeling. Zeg even hoe veel kaarten en liefst ook iets over de achtergrond (waarom hebben deze personen dit wel verdiend). Je hoeft geen namen te noemen. Het is gewoon mooi als we met elkaar zien wat jullie met deze actie doen. Maakt de avond nog ‘warmer’.

De komende (laatste) repetitie kan je de kaarten afrekenen en meenemen. Bestellen kan dus t/m WOENSDAG A.S. Donderdag overdag halen we de actie-kaarten op bij de Stadsgehoorzaal.

24 Comments on “Actie ‘Glimlach’

 1. Hoi Martin,

  Ik weet dat ik waarschijnlijk te laat ben, maar vandaag hebben Gerda en ik het idee gevat om onze lieve collega (en haar zus) een kaartje te geven (dus in totaal 2).
  Zij is een alleenstaande moeder en gaat nooit een avondje uit. Ze heeft een vervelende relatie achter de rug en ze is vanuit de bijstand nu tijdelijk bij ons aan het werk.
  Ik neem voor de zekerheid geld mee vanavond en als het niet meer kan dan hebben we pech.

  Tot vanavond!

 2. Graag zou ik 2 kaartjes willen bestellen voor 2 mensen die wel een verzetje kunnen gebruiken.

 3. Hoi Martin en Henk,
  Graag wil ik 2 kaarten bestellen voor 2 dames met wie ik in een ander koor zing en voor wie het financieel niet mogelijk was om aan dit mooie project mee te doen. Op deze manier kunnen ze dan toch genieten van een leuk avondje uit. Juist voor mensen die het niet zo breed hebben kan zo’n uitje een groot verschil maken.

 4. Graag wil ik 1 kaart bestellen.
  Mijn schoonmoeder komt onverwachts een week logeren, en zij kan een glimlach gebruiken. Heeft haar man verloren, al twee keer een complete chemo kuur achter de rug voor non hotskin. En blijft zij positief, dit gun ik haar gewoon.
  Had al 12 kaarten verkocht, maar deze komt heel goed van pas. Mooi actie.

 5. Ik reserveer graag twee kaartjes voor twee vrienden van mij !! 🙂 Die vriendin is bijna klaar met afstuderen en is al maanden heel druk. Ze verdient een avondje weg met haar vriend 🙂

 6. en nog 2 hele lieve mensen die in een ongelofelijk zware fase van hun leven zitten. Ik gun een beetje geluk,wat afleiding en ontspaning.

 7. Hoi Henk en Martin, Ik zou graag 2 kaartjes willen voor mijn zusje (alleenstaande moeder in de bijstand) en haar vriendin.

 8. Hoi Martin en Henk, ik wil graag 6 kaarten voor 3 echtparen ,dus 3×2 ,waarom? 3x bevriende echtparen: 1 heeft 2 nieuwe heupen,ander moet nog en heeft huidkanker,2e paar: chronische leukemie,zit nog in de kuren,3e paar ziekte van Lyme, Ze kunnen het alledrie wel gebruiken een avondje uit en bemoediging in het proces! ‘Mag ik bij jou” zal wel aankomen!Zijn er nu te weinig dan wil ik voor 3 wel 12,50 betalen hoor.Maar het is natuurlijk leuk om als paar bij elkaar te zitten, verder geeft het niet.Ik hoor het wel,vind het een geweldige actie.Ik heb net ‘gewoon’ 7 kaarten gereserveerd. Een goede week en tot donderdag! Hartelijke groet van Mariet

 9. Hoi Martin en Henk, ik bestel graag voor Roos een kaartje, een gezellige avond zal haar positieve energie geven!

  Groetjes, Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.